50 milyon kürd öldürülse sorun kalmaz!

Dünyanın binbir, bazı Türk siyasilerinin de tek bir derdi var, o da kürdler!
AB müzakereleri başlarken, Dünya Türkiye’ye ermeni soykırımını kabul ettirmeye çalışıyor, Türkiye’nin derdi başka „Kürdlere karşı nasıl bir askeri yöntem ve nasıl bir silahla saldırabilirim“ düşüncesi hakim.
Eski ve yeni bütün politikacıların yanısıra gazeteci, yazar ve aydın takımı da aynı düşüncede! Türk olmadıkları halde „kendilerine türk diyen ne idüĝü belirsiz devşirmeler de cabası!..“

Sorun bir tek şeydir! “Kürdün varlıĝı” Eĝer yeryüzünde kürd yaşıyorsa bu Türkiye’yi idare edenler ve sistem için tehlike arzediyor, o zaman kürdler yokedilmeli! Bu mümkün mü? Deĝil elbette ama hayal da olsa sistemin ve nazi türklerinin düşüncesi bu!

Hele şu TBMM eski başkanı Hüsamettin Cindoruk’un düşüncelerine bakın!
Husam diyorki “Türkiye büyük bir tehdit altında, çünkü Güney Kurdistan cazibe merkezi haline geliyor, o zaman ne yapmalı? En iyisi mi GAP ordusu kurulmalı!” Sanki ordularla Güney’in cazibeliĝini ortadan kaldırıp Kuzey gibi sefilleştirecekler! Hüsam bilmiyorki artık ordularla Kürd hakikatı yok edilemez, bu asrın kürd asrı olduĝunu herkes biliyor ama ne yazıkki bazı Türk idarecileri bunun farkında deĝil!
Hüsam bey, Dünya Gazetesi’nde Hakan Güldağ ile yaptığı bir söyleşide konu ile ilgili görüşlerini şöyle dile getiriyor:
“Amerika, Kürdistan’ı, Irak’tan koparacaktır. Ve bu Kürdistan’ın Türkiye’den örtülü toprak talebi var. Kimse bunu görmüyor ve nasıl görmüyorlar, anlamıyorum. Nasıl geceleri uyuyorlar çok şaşırıyorum. Ege Ordusu, Urfa veya Mardin’e nakledilmeli ve adı da GAP Ordusu olmalı. Su kaynakları itibariyle Türkiye bu bölgede olmalı.”

Bu kadar cehalete pes doĝrusu!
Hüsam bey! Hüsam beyyyy? Siz bilmiyorsunuz galiba! Zaten Kuzey Kurdistan’da Ege Ordusu kadar asker var, son günlerde sadece sınıra 300 bin askerin yıĝıldıĝı söyleniyor, nerdeyse Türkiye askerinin yarısı Kuzey’de, bunun isminin GAP ordusu ya da EGE ordusu olması neyi deĝiştiriyor? Türk Devleti idare edenleri uyumakla itham ediyorsun ve buna şaşıyorsun, ayrıca geceleri uyuyamadıĝını ima edip hayıflanıyorsun? Vah vaaaah vah vah! Yazık olmuştur gecelerine, gözlerin kan bürümüş uykusuzluk ve düşüncelerden!..

En iyisi siz orada Kurdistan Ordusunu kurun ve sen de başkumandan ol ve en iyisi yeryüzünde 50 milyon kürdü bir gecede katledin, bakın o zaman bir sorun kalır mı? Gördüĝünüz gibi sorunun çözümü çok basit! Ama ne yazıkkı devlet idarecileri senin gibi zeki ve akıllı deĝiller!, yoska çoktan sorun halolmuş ve sen geceleri rahat rahat uyurdun!

Ne diyem Rabbim sizlere akıl ve şuur versin!
Amin

Muhammed Nureddin Yekta
11.05.2006

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir