Hainleri asalım!

Dünya tarihinde her yerde ve her millette kendini satan, düşmanıyla işbirliĝi yapan insanlar olmuştur, ama sanırımki bu tür şerefsizler bizde daha çokturki 50 milyon kürd yer yüzünde hala devletsiz yaşıyor!

Dün Haşdi Şabi’nin Irak ordusundan sayılması için oylama yapıldı. Sunni araplarla KDP ve Islami partiler meclisi terkederken, Goran ve YNK Şiilerle birleşip onayladılar. Yüz senede bir elimize geçen Güneyin Baĝısızlıĝı fırtsatı satılmış şerrefsizlerimiz yüzünden heba edilmek istenmektedir.

Bu Haşdi Şabi ki sadece Kurdistana saldırtılmak için kurulmuş vahşi şii milislerden kurulmuştur. Resmi bir statüsü yoktu. Onbinlercesi Kerkük etrafında mevzilenmiş durumda. Hem kürdlere hem sunni araplara düşmanca bakan hatta Musul operasyonunda şehrin içine girmelerine izin verilmeyen ve biz Hz. Hüseynin intikamını alacaĝız deyip sunnilerin kanını helal sayan vahşi bir terörist örgüt!

Bazı satılmış kürdler sayesinde meşru bir kurum haline geldi. Girmesi yasak bölgelere (Musul, Telafer) bile Irak’ın resmi ordusu adıyla rahatça girebilecek, Irak ordusu adına kürdlere saldırabilecek!

Kimin sayesinde?
Tabiki satılmış kürdler sayesinde.
Şimdi bu kürdlere ne yapılmalı?

Dünyanın her yerinde bu tür suçlar için özel mahkemeler kuruluyor ve devletine, milletine ihanet edenleri asıyorlar. Umarımki Güneyde de böylesi insanlar için özel mahkemeler kurulsun ve vatana ihanetten mahkeme edilip asılsınlar!

Ben, dünya kamuoyu önünde “ben kürdüm dediĝi halde Kurdistan düşmanlarıyla işbirli yapan ve Güneyde Baĝımsız Kurdistana karşı gelen bu tür satılmış şerrefsizleri lanetliyorum.”

M.Nureddin Yekta
27.11.2016

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir