Malper/Anasayfa

M.Nureddin Yekta'nin sayfasina hoş geldiniz!..

 

Güncel yazılar

Mevlid Kandili 2016

Yarın sabah Hz. Muhammed'in dünyaya geldiĝi doĝum günüdür. Ona tabi olanların (ümmetinin) Peygamberini tanıması açısından önemlidir.

Peygamberin doĝumunu siyasi çıkarlara, parti şovlarına, laik düzen için duaya, marxist kişileri imanlı göstermeye alet etmek edepsizliktir. Sadece Ona inananların yılda bir defa da olsa, onu anması, ilkelerini gözden geçirmesi, konferanslar vererek o yolun öĝretilmesi öĝrenilmesi, kendilerine çeki-düzen vermesi açısından faydalıdır.

Ne yazıkki günümüzde gerçek müminlerden daha ziyade laikler, saĝcılar, solcular, marxistler, kısacası onun getirdiĝi dine, sisteme inanmayanlar daha çok bu tür geceleri ihya etmeye çalışıyorlar. Amaçları kendilerine müslüman görüntüsünü vererek müslüman olupta islami bilemeyen gariban müslümanları peşinden sürüklemek, onların dini inançlarını kullanmak, tıpkı zerre kadar ulusallıĝı olmayanların ulusalcıları kandırmak için yaptıkları binbir türlü hileler gibi.

İşte Hz. Muhammed ve getirdiĝi din ortada. Herçey açık, dinde zorlama yoktur, inanıyorsanız tabi olursunuz, inanmıyorsanız inananların inançlarına saygı göstererek hakaret etmeden mertçe inanmadıĝınızı söyler müminlere karşı munafıklık yapmayacaksınız!

Ama şunu itiraf edeyimki Türkiye ve Kurdistan'da mertçe fikrini söyleyip iki yüzlülük yapmayan tek bir insan vardı (Aziz Nesin) o da öldü.

İşte bu gece yine göreceĝizki laik, ateist, marxist, kral, sultan, diktatör, katil, zalim insanlara ve düzenlerine kiralık hocalar nezdinde müslümanlara dualar ettirilecek, fatihalar okutulacak, taĝuti düzenlerinin devamı için yalvaracaklardır.

Kandil geceleri dedikleri bu mübarek geceler sadece müminlerin inancını sömürmek için kullanılıyor maalesef!. Onlardan ellerini inançlarımızdan çekmelerini istiyoruz.

Hak ile batıl apaçık ortadadır. istiyen inanır istiyen inanmaz, dönüşümüz geldiĝimiz yeredir. Bu dünya inanana da inanmayana da yeterli genişliktedir.

Yeterki birbirimize saygı çerçevesinde birlikte yaşamayı öĝrenmeyi bilelim.

Peygamberimiz Hz. Muhammed'e sonsuz selat ve selamlarımı yollarken, inananları da böyle bir Peygamberin ümmeti oldukları için tebrik ediyorum.

Böylesi günlerde bir kez daha kendilerini, peşinden gidenleri sorgulamalarını yanlış ve eksikliklerini tamamlamalarını diliyorum.

19.04.2016
M:Nureddin Yekta

 

Güncel yazılar sayfasına dönebilirsiniz!